top of page

Jak probíhá kosmetické ošetření?



Jak to probíhá na kosmetice?


Příchod

Dorazíte ve smluvený čas, ideálně o 5 minut dříve, ne o víc. Před Vámi mohu mít ještě klientku, případně si poklízím po jejím odchodu a nebo využívám pauzu mezi klientkami ke svým potřebám jako je svačina/oběd, WC, vyřízení telefonátů, odpočinek atp. Proto prosím bez předchozí domluvy nechoďte např. o 20 nebo 15 minut dříve. Nejsem na Váš příchod ještě připravená a opravdu není příjemné, pokud musím odbíhat od jídla nebo si nestihnu odskočit na toaletu.


Po příchodu

Po příchodu si u dveří prosím odložte boty, můžete si zapůjčit pantofle (po každé zákaznici dezinfikované). Na věšáku zanechte bundu/kabát a posaďte se do křesla (při první návštěvě).


Dotazník

Při první návštěvě Vás poprosím o vyplnění krátkého dotazníku, kde vypíšete např. alergie, jaké potíže na pleti Vás trápí atd. Tyto informace mi slouží pro vhodnou volbu produktů a případně i naplánování postupu ošetření dle Vašich potřeb nebo ke zjištění případných kontraindikací.


Těsně před ošetřením

Jakmile od Vás mám vyplněný dotazník, můžete přejít k lehátku. U žen se ošetřuje i krk a dekolt, proto je nutné si odložit oděvy z horní poloviny těla a dekolt si zahalit do ručníku, který je pro Vás u lehátka připravený. Pak již pohodlně ulehnete na lehátko a jdeme na to. U mužů ošetřuji pouze obličej, takže mohou na lehátko ulehnout rovnou. K dispozici je Vám též deka pro přikrytí, ať jste hezky v teple a užíváte si relax.


Samotné ošetření

Kompletní kosmetické ošetření se skládá z několika kroků, nejprve se pleť odlíčí/očistí, připraví se na hloubkové čištění, čistí se různými způsoby, dnes již velmi šetrně oproti dobám minulým. V ošetření pleti by neměla rozhodně chybět masáž obličeje, krku i dekoltu (vyjma pleti s akné, nebo pokud si klient/ka masáž nepřeje) Masáž je velice příjemná a na pokožku má pravidelná masáž pozitivní vliv. Pleť se vypíná, prokrvuje se a rozproudí se lymfatický systém, který odvádí odpadní látky. Pak samozřejmě nesmí chybět pleťová maska dle potřeb pleti a péče v podobě séra a krému.

Toto je takový základ, ke kterému se může přidat úprava obočí, barvení obočí a řas, depilace horního rtu, ošetření pomocí přístrojů atd.

Popis konkrétního ošetření vždy naleznete ZDE


V průběhu ošetření

Při první návštěvě většinou na začátku ošetření probereme vhodnou domácí péči a správný postup. Doporučím Vám kosmetické produkty, které si rovnou můžete zakoupit a odnést. Pokud samozřejmě kosmetiku navštívíte hlavně za účelem relaxace, nechám Vás odpočívat a povídání vynecháme.


Při odchodu

Pokud chcete na kosmetiku chodit pravidelně, při odchodu zpravidla plánujeme další termín, ať máte svůj termín jistý.

Uhradit službu můžete hotově nebo kartou.


375 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page