top of page

O Hydrojelly® maskách


Hydrojelly® masky jsou novou generací slupovacích masek s infuzí elektrolytů (patentovanou elektrolytickou technologií), obsahující vyšší koncentraci rafinovaného alginátu bez jílu, mořské řasy a vysokou koncentraci aktivních látek. Abychom se vyhnuli nežádoucím konzervačním látkám, masky jsou v práškové formě. Suché přísady zůstávají čerstvé a aktivují se, až smícháním s čistou vodou těsně před aplikací.



Po aktivaci se maska přemění v tekuté „želé“, které naneseme na vybranou oblast (obličej, krk, dekolt, záda, bikiny aj.) Maska po pár minutách ztuhne a vytvoří vakuové těsnění, díky němuž se veškeré aktivní látky zapracují hluboko do pokožky. Hydrojelly® masky obsahují organické ingredience a elektrolyty, které pomáhají zvyšovat schopnost pokožky zadržovat vlhkost a zlepšovat její celkový stav.


Úžasné Hydrojelly® masky poskytují jedinečný zážitek a potěšení provázené příjemnou vůní a texturou. Většina pleťových masek zanedbává oblast očí a rtů, masky esthemax Hydrojelly® mohou být aplikovány na tyto oblasti, což maximalizuje její výhody. Jakmile je maska ​​nanesena, okamžitě ucítíte její chladivé a zklidňující vlastnosti.


Poté, co masku sloupneme, vidíme okamžité výsledky. Pokožka bude hydratovaná, zklidněná a projasněná. Textura hydrojelly® poskytuje silnou hydrataci a okamžité chladivé, zklidňující účinky najednou. Vytváří také zcela hedvábně měkké, vakuové těsnění na kůži. Tato funkce je nejdůležitější! Toto vakuové těsnění pomáhá zvýšit penetraci účinných látek spolu se séry, které aplikujeme pod masku.


Hydrojelly® masky díky nové inovativní technologii obsahují elektrolyty (ionizované formy minerálů - sodík, draslík, hořčík, chlorid, fosfor, hydrogenuhličitan a pyrofosforečnan sodný), které obnovují životně důležitou hydrataci pleti a přináší ji tolik potřebné živiny. Pokud v pokožce chybí voda / hydratace, dochází také k menší mezibuněčné komunikaci (růst, vývoj, dělení a organizace buněk do tkání), což snižuje účinnost všech buněčných procesů. Pokožka nemůže správně absorbovat nebo udržovat vodu bez správné rovnováhy elektrolytů.


Ne vždy napraví suchost a hydrataci pokožky dostatečné pití vody nebo aplikace hydratačních produktů. Jedním z nejčastějších viníků dehydratované pokožky je právě nerovnováha elektrolytů. Pokožka bez jejich rovnováhy nemůže absorbovat a udržovat vodu. Klíčem je infuze elektrolytů. Tyto elektrolyty pomáhají pokožce vypadat zdravě, krásně a udržet ji ve skvělém stavu. Hydrojelly® masky poskytují pokožce infuzi elektrolytů, které ji chrání před dehydratací, únavou a poškozením.

  • Elektrolyty: - ionizované formy minerálů - sodík, draslík, hořčík, chlorid, fosfor, hydrogenuhličitan a pyrofosforečnan sodný, které obnovují životně důležitou hydrataci pleti a přináší ji tolik potřebné živiny.

  • Mořské řasy - jednou z nejpozoruhodnějších schopností řas je její schopnost okamžitě hydratovat pokožku. Řasy jsou bohatým zdrojem přírodních polysacharidů s prokázanou schopností zvýšit bariérovou funkci pokožky, doplnit přirozené zásoby vody v pokožce a zvýšit její schopnost zadržovat vlhkost. Řasy také produkují 60% kyslíku. Jsou silným antioxidantem, který detoxikuje a posiluje obranyschopnost Vaší pokožky proti celé řadě stresových faktorů.

  • Organická celozrnná ovesná mouka - má zklidňující účinky a je hypoalergenní, zmírňuje vyrážky, alergické reakce, poškození slunečním zářením a další podráždění.

  • Organická bílá rýžová mouka - má vynikající čisticí a exfoliační vlastnosti.

  • Organická vrbová kůra - je bohatá na antioxidanty, pomáhá zmírňovat a snižovat zánětlivé reakce a také poskytuje úlevu při rosacee a ekzému.


Elektrolyty - trendová složka v péči o pleť


Všichni známe kosmetické složky, jako je vitamín C, retinol, kyselina hyaluronová či niacinamid, které v kosmetice tak milujeme. Co ale elektrolyty? Co dělají elektrolyty s pokožkou? Jaké jsou výhody a proč jsou nazývány jako nejvíc trendy složka zvyšující hydrataci pleti? Ano, to, co běžně najdeme v našich rehydratačních sportovních nápojích a kokosové vodě, je nyní zázrak v kosmetickém průmyslu.






Esthemax Hydrojelly® Mask - Jako sportovní nápoj pro pleť


Pojďme si trošku osvěžit hodiny chemie. Elektrolyty jsou v podstatě minerály, které fungují jako vodiče elektřiny. Po rozpuštění ve vodě získávají a přenáší buď kladný nebo záporný náboj. Mezi nejběžnější a nejdůležitější elektrolyty v organismu patří hořčík, sodík, fosfor, vápník, draslík a chlorid. Víte proč po intenzivním cvičení nebo běhání vždy sáhnete po sportovním nápoji? Důvodem, proč se po něm cítíme jako znovuzrození, jsou právě elektrolyty. Jsou nezbytnou ingrediencí ve většině, ne-li ve všech sportovních nápojích. Právě díky elektrolytům jsou tak osvěžující, když je člověk extrémně dehydratovaný. Ionizované minerály pomáhají tělu rovnoměrně distribuovat vodu, jelikož elektrolyty mají vliv na zadržování vody a účinně hydratovat.


Jak se ukázalo, elektrolyty mohou mít podobný hydratační účinek i na pokožku. I když se často říká, že pití velkého množství vody denně může pomoci udržet pokožku hydratovanou, samotná pitná voda někdy nemusí stačit. Díky esthemax Hydrojelly® maskám, které mají patentovaný elektrolyte systém, dodáme pleti dostatek elektrolytů a zajistíme tak hloubkovou hydrataci, kterou pokožka tolik potřebuje a zároveň posílíme kožní bariéru.


Abychom tomu ještě více porozuměli, musíme se nejprve podívat na běžné elektrolytické minerály a jejich funkce.

  • Draslík: Pomáhá usnadnit pohyb vody ve vrstvách pokožky, aby zajistil vyváženou hydrataci pleti. Posiluje také kožní bariéru organizováním různých lipidů v pokožce.

  • Hořčík: Pomáhá energizovat pokožku tvorbou adenosintrifosfátu (ATP), který buňky využívají jako zdroj energie. Kromě toho, že tento minerál hraje podpůrnou roli při zlepšování hydratace, podporuje také přirozený proces odlučování pokožky.

  • Vápník: Působí jako zvlhčovadlo přitahující a uzavírající vlhkost v pokožce, konkrétně v nejsvrchnějších vrstvách. Hraje také zásadní roli při ovlivňování tvorby nových buněk a toho, jak se pohybují z dermis do epidermis.

Hydrojelly® masky s infúzí elektrolytů fungují jako systém redistribuce vlhkosti, který pomáhá pleti přijímat hydrataci, kterou potřebuje. Stručně řečeno, elektrolyty jsou odpovědí, pokud pokožka potřebuje extra dávku hydratace. Ale pokud si myslíte, že jsou určeny výhradně pro suchou pokožku, mýlíte se. Elektrolyty mají také schopnost zvýšit účinnost dalších složek, jako jsou AHA/BHA, retinol, vitamíny, ceramidy, a pomáhají těmto energetickým prvkům fungovat lépe v pokožce – díky tomu jsou elektrolyty užitečné i pro jiné typy pleti než pro suchou pokožku!


Když na to přijde, představte si elektrolyty jako roztleskávačky pro zdravou, zářivou a mladistvě vypadající pleť – zajistí, že každá část obličeje dostane svůj spravedlivý díl hydratace a zároveň pomohou dalším skvělým ingrediencím působit ještě efektivněji. S elektrolyty, které se mohou pochlubit tak vynikajícími hydratačními vlastnostmi, lze s jistotou říci, že Hydrojelly® masky jsou jako sportovní nápoj pro každou pleť.


Esthemax Hydrojelly® Masky byly vytvořeny týmem předních specialistů. Pouze společnost esthemax® má patentovanou elektrolytickou technologii! Obsahují pouze rostlinné a minerální aktivní složky. Jsou bez konzervačních a syntetických látek poškozujících pokožku, které jsou běžně dostupné v gelových a kapalných aktivátorech. Receptura, podpořená technologií mořských řas a elektrolytů, přichází ve formě suchého prášku, aby byla zachována čerstvost ingrediencí. Kromě příjemné vůně a jelly textury poskytují Hydrojelly® masky okamžité chladivé a zklidňující účinky.







Zdroj: článek: Esthemax a Daily Vanity

29 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page